Една прекрасна инициатива в дните преди Коледните и новогодишните празници създава усмивки и празнично настроение сред ученици и учители в ЕГ “Иван Вазов”-Пловдив. Това е традиционният за училището Коледен базар. Събитието даде възможност на възпитаниците на училището отново да сътворят красиви и оригинални предмети за украса, картички и бижута. Всички артикули са ръчно изработени и в тях са вложени много любов, енергия и надежда. 

Тази година Коледният базар ще бъде отново онлайн. Учениците събраха всички свои изделия в специален Google Site. Чрез него всички желаещи могат да научат повече за тазгодишната благотворителна инициатива, както и да изберат нещо за себе си или за подарък на любим човек.

Създадена е и чудесна организация, за да могат коледните артикули да достигнат до новите си притежатели. Председателят на Ученическият парламент Вероника Арбалиева и нейните вълшебни помощници ще разнесат всички поръчки при учителите и учениците. 

 

Каним ви да разгледате сайта на Коледния ни базар  ТУК.

Знаем, че и тази година заедно ще успеем да сътворим Коледно чудо!

Защото ЕГ “Иван Вазов” – Пловдив не е обикновено училище и никога няма да бъде! То е място на подкрепа, разбиране и приятелство! Ние вярваме, че можем да променяме света към по-добро!

Може да харесате още

ЕГ „Иван Вазов“ чества Деня на Европа
Последен училищен звънец за Випуск 2024
Музей на виртуалното изкуство