Настоящият председател на Ученическият парламент на ЕГ “Иван Вазов”- Пловдив Симеон Марков, взе участие в поредица от инициативи насърчаващи обмяната на опит в областта на ученическото самоуправление и изкуството.

 

Образователният форум “Извън формата” на ОП “Младежки център Пловдив” включва в себе си поредица от инициативи и събития, които дават възможност за диалог между педагогически специалисти и младежи от града и областта. Идеята на Форума е представянето на иновативни подходи и методи за активно включване и ангажиране на младите хора в училищния и обществения живот.

Темата, която Симеон представи пред аудиторията в началото на октомври 2021г., бе “Работа в ученически съвет като борба с предразсъдъците и доброволчеството като ключово за бъдещето на обществото”.

Симеон имаше възможност да представи пред публика и лекцията си “Prodigy”. Тя бе част от събитията на Sofia Art Week – един от най-големите форуми за изкуство в страната. Тазгодишната му тема бе “Оракули на бъдещето”. Лекцията му може да видите ТУК.

Може да харесате още

Учениците от 8.В клас взеха участие в благотворителния базар „Първа пролет в приюта“
Световният ден на поезията в Езикова гимназия “Иван Вазов” – град Пловдив
Четенето на френски език – предизвикателство