На 1ноември 2022 г.- в Деня на народните будители, с голямата награда „Библиотекар на 2021/2022 г.“, бе удостоена Галина Кривчева – дългогодишен училищен библиотекар – синоним на вдъхновение, прецизност, всеотдайност и любов към институцията и нейните ученици.

Наградата „Училищен библиотекар на годината“ се връчва от НБ „Иван Вазов“- Пловдив  по повод международния месец на училищните библиотеки и Деня на народните будители. Победителят се определя на база предварително изработени обективни критерии, които включват всички аспекти на библиотечната дейност в училище.

През учебната 2021/2022 г. акцентите бяха поставени върху проведени инициативи в онлайн среда и успешното участие на библиотеките в НП „Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда“, Модул „Библиотеките като образователна среда.“

Заслужена  награда за госпожа Галина Кривчева – библиотечен специалист, за когото училищната библиотека е не само хранилище на книги, а и активно културно средище за получаване на информация, генериране на идеи, провеждане на интерактивни часове по учебни предмети, отбелязване  на значими дати и кръгли годишнини, свързани с автори и книги, срещи с писатели, проектни дейности, творчески инициативи на учениците – търсещи, будни, знаещи.

Честита награда!  Пожелаваме ѝ здраве и творческо вдъхновение!

Може да харесате още

Нов Европейски знак за качество за eTwinning проект
Клас на месец ноември 2023 г.
ЕГ “Иван Вазов” със знака за качество„LabelFrancÉducation“