Уважаеми родители, ползватели на услуги, предоставяни от ЕГ “Иван Вазов“

Във връзка с удължаването на срока на въведените противоепидемични мерки от Министър на здравеопазването до 12.04.2020 г. Ви информираме следното:

При възникнали въпроси или необходимост от предоставяне на информация от наша страна може да използвате нашия е-mail: school@egiv-plovdiv.bg. За ваше спокойствие, ви информираме, че електронната поща на училището е с най-висока степен на защита.

Може да използвате също така и Системата за сигурно електронно връчване (е-Връчване) за водене на кореспонденция по електронен път, в която ЕГ „Иван Вазов“ е регистрирана. По този начин може да се избегне необходимостта от физически контакти и струпването на хора на едно място. Системата поддържа услугата електронна препоръчана поща, предназначена за граждани и юридически лица, администрации, лица, осъществяващи публични функции, и организации, предоставящи обществени услуги. Системата за сигурно електронно връчване се използва чрез потребителски интерфейс на адрес: https://edelivery.egov.bg/ . Достъпът се осъществява след регистрация чрез квалифициран е-подпис или ПИК на НОИ.

 

С пожелание за здраве,

 

Вихра Ерамян

Директор на ЕГ „Иван Вазов“

Може да харесате още

Важно съобщение за общежитието към ЕГ „Иван Вазов“
Бъди активен!
Куиз „Помнѝ своя род, език и история!“ – интелектуално преживяване с Х е клас в библиотеката на ЕГ „Иван Вазов“