Ученическият парламент на ЕГ “Иван Вазов”-Пловдив започна благотворителна онлайн кампания.

Въпреки, че няма да чуем последния звънец за календарната година в сградата на училището, ние – учениците ще бъдат заедно в мрежата, за да помогнем. Със събраните парични средства от онлайн благотворителния Коледен базар ще подкрепим децата и семействата на героите на нашето време – учителите и медиците, загубили битката с COVID-19.“ – отбелязва Симеон Марков, председател на Ученическия парламент.

 С този онлайн базар ще опитаме да се докоснем до онази емоция в подготовката на обичайните ни коледни базари – тук, в гимназията. Въпреки, че сме в домовете си, се надяваме, че ще успеем да привлечем вниманието на всички ученици и тази година. Знаем, че магията на Коледа ще се случи. Защото няма по-голямо чудо от това усмивка да замени сълзите в детските очи“, споделя Ася Антонова от 12 ж клас.

 Възпитаниците на гимназията изработиха картички, картини и рисунки, бижута, сувенири и други артикули, които публикуваха в Гугъл сайт. Може да го разгледате ТУК. Избраният от вас артикул може поръчате чрез Гугъл формуляр под всяка снимка.

 

Бъдете част от нашата вълшебна Коледа!

Станете част от НАШИЯ отбор на ДОБРОТВОРСТВОТО!

Нека превърнем смелостта в грижа и да творим чудеса!

Може да харесате още

В ЕГ „Иван Вазов“ стартира „Маратон на четенето 2024“
Запознаване с френския бокс
Клубът на супергероите и техните съученици от 8.В клас участваха в благотворителния базар „Първа пролет в приюта“