На специална церемония в актовата зала на Професионална гимназия по електротехника и електроника Сдружение „БГ Бъди активен“ отличи най- активните училища, участвали в инициативата на Be Active – Европейски ден на спорта в училище 2019, провела се в рамките на Европейската седмица на спорта. 

За пета поредна година Езикова гимназия „Иван Вазов“ – град Пловдив, се включи в инициативата и организира серия от събития, свързани със спорта и здравословния начин на живот, в рамките Европейската седмица на спорта.

Усилията на учителите по физическо възпитание и спорт в гимназията да създадат истински празник за ученици, учители и родители за пореден път дадоха резултат и бяха оценени по достойнство. За пореден път Езикова гимназия „Иван Вазов“ – град Пловдив, е сред първенците по активност в Европейския ден на спорта, като тази година със същото признание бе отличена и Професионална гимназия по електротехника и електроника.

Грамотата за активност и парична премия от 350 лева бе връчена днес на директора на училището госпожа Вихра Ерамян от заместник-кмета по спорт и младежки дейности на Община Пловдив – господин Георги Титюков.

Госпожа Ерамян не скри задоволството си от поредното отличие за гимназията, защото то е заслужено в конкуренцията на 21 училища от Пловдив и областта, присъединили  се към инициативата.

Може да харесате още

Важно съобщение за участниците в Областния кръг на олимпиадите по испански език и италиански език
На вниманието на учениците и родителите!
Важно съобщение за участниците в Областния кръг на олимпиадата по руски език