ЕГ “Иван Вазов”-Пловдив бе домакин на тридневно събитие по Национална програма “Иновации в действие”. Представители на Националната финансово-стопанска гимназия и 119 СУ “Акад. Михаил Арнаудов”, София имаха възможността да научат повече за иновативните процеси в училището. 

8 педагогически специалисти и 8 ученици от гостуващите училища участваха в срещи и дискусии с директора и екипа на Езикова гимназия “Иван Вазов”, управляващ иновацията, и наблюдаваха учебни часове в паралелките, работещи по Модела 1:1. Сред часовете, които посетиха гостите, бяха Италиански език и Информационни технологии в VIII-ми клас, Физика и астрономия – онлайн час в IXж клас, Философия в VIIIж клас, Испански език в VIIIa клас и История и цивилизация в Хж клас. 

Учителите взеха участие в тематични уъркшопи на тема: “Управление на учебния процес по модела 1:1” и “Технологиите в административния и учебния процес”. Възпитаници на Езикова гимназия “Иван Вазов” – град Пловдив, имаха възможност да представят пред своите гости ученическото самоуправление в дигитална среда, както и проекти, по които са работили.

Освен обмена на добри практики, екипите от Националната финансово-стопанска гимназия и 119 СУ “Акад. Михаил Арнаудов” успяха да се насладят и на забележителностите на града.

« 1 на 2 »

Може да харесате още

Световният ден на поезията в Езикова гимназия “Иван Вазов” – град Пловдив
ЕГ „Иван Вазов“ бе домакин на Националния кръг на олимпиадата по италиански език
ЕГ „Иван Вазов“ дарява средствата от Благотворителния коледен базар