И тази година по традиция в края на учебната година осмокласниците от двете немски паралелки 8з и 8и клас представиха своя театър на немски език. 

Учениците от 8з и 8и клас на 17 септември 2018 година за първи път прекрачиха прага на  ЕГ „Иван Вазов“ и се присъединиха към голямото многоезиково семейство от 45 паралелки, изучаващи испански, италиански, английски, френски и немски езици.

За една година усилена езикова подготовка учениците на г-жа Р. Добрева, В. Илчева, Зафирова и Павлова потвърдиха очакванията на всички, че са достойни последователи на немските паралелки в гимназията. Г-жа Ерамян – директор на ЕГ “Иван Вазов” изказа пред катедрата по немски език своите адмирации за сериозната подготовка на младите възпитаници – „от грабващия артистичен талант и галещия ухото завиден немски акцент на 8и с постановката „Бременските музиканти“ до неизчрпаемия репертоар от песни, скечове и лично творчество на 8з клас, поднесен с изящен немски език. Децата сериозно се вписаха в девиза на училището  „Традиции с бъдеще“…“

Залата се изпълни  многократно от възторжените аплодисменти на родители и гости.

Ръководст

« 1 на 3 »

вото на ЕГ „Иван Вазов“ и учителският колектив поздравяват учениците от 8з и 8и клас за постигнатото през учебната 2018-2019 година и очакват още много покорени върхове от тях в изграждането им като личности и нашето ПО-ДОБРО УТРЕ! 

 

Може да харесате още

ЕГ “Иван Вазов”-Пловдив отбеляза празника на Любовта
Конкурс за художествена творба на тема: Левски – измерението на бългрския народ „Нашето драгоценно отечество ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи.“
Търси се най-добрия млад предприемач на град Пловдив сред учениците на ЕГ “Иван Вазов